Wednesday, March 23, 2016

redONE

Assalamualaikum semua..Dah berhabuk dah blog cik Sarah ni.Maklumlah busy beberapa bulan ni sampai segmen first hari tu terpaksa diketepikan.Maaf la kepada semua peserta segmen.Entry kali ni sarah nak cerita pasal redone.Sarah rasa dah ramai yang tahu pasal redone ni.Bagi yang tahu tahniah,bagi yang tak tahu,redone ni bukan nama makanan or baka kucing tapi postpaid.Sarah pun guna redone.Memang best..Dahla line laju,murah pulak tu.


Siapa lagi nak jimat dgn plan redone post paid, boleh direct whattsup 
saya 0139333888. .....

Redone call redone = free call ( unlimited )
Redone call maxis/celcom/digi dll :
( 53minit pertama setiap bulan percuma/15 sen seminit (kadar rata)
hanya 8sen jika kurang dari 30 saat...

Plan Internet tanpa had serendah rm30
Komitmen bulanan hanya rm8!!!!!

Kekal no asal (postpaid /prepaid) atau terus ambil nombor baru dari redone...

Pendaftaran :
Daftar 1 sim percuma 1 sim
Postpaid + Postpaid = Rm20
Pospaid + Prepaid = Rm45 (prepaid + prepaid = Rm45)
Blacklist ( Rm70 = 2 sim) 


Sebabkan terlalu suka kan redone ni,satu family guna postpaid ni.Nak call pun senang sebab dah tak charge.Memang kalau setiap bulan tu below 100 la keluarkan untuk bayar bil telefon dibandingkan sebelum ni yang memang above 100 selalu satu family.Memandangkan ekonomi pun tak menentu sekarang ni,apa kata korang tukar ke redone..?Contact je @ Whatsapp 0139333888 sekarang

1 comment:

Yun Sing said...

Macam best :)

 
sarahnmmk
©sarahnmmk