Tuesday, December 22, 2015

SEGMEN | PENCARIAN BLOGLIST JAN - JUN 2016


  • Buat tajuk "SEGMEN | PENCARIAN BLOGLIST JAN - JUN 2016".
  • Tempek banner dan backlink ke entry *tekan banner*.
  • Nak follow blog Sya Mimie boleh. Taknak follow pun takpe. Asalkan korang bahagia. Sebab taknak paksaan.
  • Rajin update entry. Seminggu sekali pun takpe. Asalkan ada entry baru. Sebab bila update, kawan kawan yang terjah blog Sya Mimie boleh ke blog korang kan?
  • Letakkan URL entry korang kat blog Sya Mimie ye.
  • Kalau sudi nak letak Sya Mimie dalam bloglist korang pun okey.. Hihi.. Sebab dia rajin je update blog *walaupun kadang cerita merapu*
  • Okay. Siap. Tunggu je link korang dalam list ye.. Hee

2 comments:

Astrallusion Arc said...

Joined ;)
Segmen Pencarian Bloglist 2016

sya mimie said...

Assalammualaikum.. Hai bloggers & readers..

Terima Kasih sebab sudi join segmen pencarian bloglist saya.

Senarai semak peserta : http://hanyadihatiku.blogspot.my/2015/12/update-senarai-link-bloglist-60-peserta.html

Senarai ni juga saya dah update ye. Di bawah sekali, di Pages. Moga bloglist ni dapat memberi manfaat kepada kawan kawan semua.. :)

Happy Blogwalking.. ^_^

**Maaf kerana lewat blogwalking disini.

 
sarahnmmk
©sarahnmmk