Home Tuto Stuff Owner Dash

Wednesday, December 16, 2015

New Style

Assalamualaikum guys.How are you..?
Spm is over so banyak la masa nak diluangkan.Dah lebih dua minggu Sarah berada di rumah dan the thing that I do is "mereput".Nothing to do,Nowhere to go.So,sebabkan dah lama blog ni terbiar di rumah encik google,Sarah ambil langkah nak ubah design blog.Nak update blog.Tak nak lah bagi blog ni berhabuk..
Tema blog saya kali ini adalah simple and  steady.Warna dia adalah #000000 & #ffffff.
Sebelum ni komputer Sarah rosak so pergi restore and semua benda hilang.Photoshop pun hilang.Sarah down cs3 punya sebab cs yang lain dah tak boleh dah.Sedih..
Tapi,alhamdulillah thanks to Kak Lyssa sebab menyediakan link yang memang menjadi untuk download photoshop CS4.So bolehlah nak siapkan tempahan blog dan blog Sarah juga.Dah lama dah pinjam design orang.
Hitam Putih bagi saya mempunyai banyak maksud.Korang boleh nampak warna pink muda kan..?Tu warna kegemaran saya.So selitkan la sikit-sikit supaya tak hambar.Coml tak..?Misi sekarang ni nak naikkan feed blog balik kepada asal.
Tinggalkan link blog korang dan jom blogwalking sama-sama.Nanti follow Sarah juga ye.
Bulan 3 ni result SPM keluar,korang doakan yang terbaik buat Sarah tau..


2 comments:

Aini Zulaikha said...

hi awak . kite download ps4 kat blog lyssa xjadi pun . dtg dri Ainiezulaikha.blogspot.com

Aini Zulaikha said...

hi awak . kite download ps4 kat blog lyssa xjadi pun . dtg dri Ainiezulaikha.blogspot.com