Sunday, June 7, 2015

younow.com

Assalamualaikum semua..
ah bertikus dah blog Sarah ni.Maklumlah budak nak SPM kan.Kena fokus study dulu.Ni pun curi-curi je sebab rindu sangat kat blog kita ni.Actually nak tukar design blog but unluckily,photoshop sudah tidak ada dalam koleksi software.
Hari tu komputer rosak so,pergi baiki.Last-last tu dia pergi reset habis satu komputer.Dengan cita-cita Harry Potter kesayangan aku pun habis lesap.Segala yag sarah dah kumpul sepanjang karier berblog ni semua lesap macam tu je.Nak buat tu bukanlah main lama,sekali hilang tu nak kenyit mata pun tak sempat.
Redha je lah yang mampu.Actually cuti dah bermula lama dah tapi Sarah start hari Rabu tu sbb nya kena stay kat asrama for golden holiday punya program.Takpelah demi 9A+ kan.Dan pada masa yang sama saya dan kengkawan explore dubsmash.Memang best gila and we get to know some of the hots igers like ervan,samuel,Iqram and so many more.
Diorang memang completely sempoi and I prefer that sesapa yang rasa sedih and lonely tu,just terjah IG or twitter diorang or sesapa yang nak cair tiap-tiap hari boleh terjah younow.com.
Sarah baru join dan dah melt sebab IQ.Kawan sarah suka sangat kepada Samuel-bukan apa-apa pun.Just suka sebab diorang sempoi and bukannya tergila-gilakan diorang.Take NOTE!







No comments:

 
sarahnmmk
©sarahnmmk