Home Tuto Stuff Owner Dash

Thursday, May 14, 2015

Red S.H.O.E.S.

Assalamualaikum semua...Lama dah sarah XUpDate blog ni.Maklumlah busy dengan preparation nak SPM.Korang doakan Sarah tau.
Sekarang ni tengah hangat dengan pelbagai isu termasuklah baru-baru ni hero Malaya kita iaitu,Fahrin Ahmad dan selamat diijabkabulkan.CONGRATS!!!
Dengarnya ramain yang patah hati..Betul ke...????
Dua tiga hari ni Sarah rasa H.O.M.E.S.I.C.K-satu perasaan yang membuatkan kita berasa sangat-sangat ingin pulang ke rumah.Mungkin sebab stress duduk sekolah kot.Belajar siang malam tak henti dan itu memang sangat meletihkan mental dan fizikal.
Sekarang ni tengah berlangsungnya exam Mid Year..Haih~Tak tahulah nasib apa la pulak.Tapi Sarah yakin dengan ketentuan Allah.Kalau kita berusaha sehabis baik,doa selalu,dan akhirnya barulah tawakkal.InsyaAllah,takde hanlangan untuk kita berjaya.Semuanya dalam tangan kita sekarang ni pilih je jalannya..