Home Tuto Stuff Owner Dash

Sunday, March 22, 2015

Exam

Assalamualaikum...
Apa khabar..?Sihat?Beberapa hari yang lepas saya dah update tentang saya kena pulang ke sekolah awal kan..?
HHMMMM....CAMNE SARAH BOLEH UPDATE..?
hahaha...Sebenarnya kelas Perfect Score Form 5 dah tamat tengahari semalam.Jadi habis je kelas,Sarah terus balik ke rumah.Homesick la katakan.. :D Lagipun rumah Sarah dekat je.Hanya 3 Kilometer dari sekolah..
Sebenarnya nak bagitahu satu je,,
Esokkkk...
#
#
#
#
#
#
E.X.A.M.

Korang doakan Sarah dan kawan-kawan sarah dapat result yang gempak dan dapat naikkan nama sekolah kami ke peringkat yang lebih tinggi dalam kalangan SBP..InsyaAllah.Ameen¬






Ada kawan seperti diorang memang kena spare kamera satu sorang. #GilaSelfie

Auji memang gempak.Always there for me no matter what.That's why I love her so much..She such a very good person :D
Jangan semakin besar hidung sudah bila baca ni ok..(!)
//
//

No comments: