Sunday, March 22, 2015

Exam

Assalamualaikum...
Apa khabar..?Sihat?Beberapa hari yang lepas saya dah update tentang saya kena pulang ke sekolah awal kan..?
HHMMMM....CAMNE SARAH BOLEH UPDATE..?
hahaha...Sebenarnya kelas Perfect Score Form 5 dah tamat tengahari semalam.Jadi habis je kelas,Sarah terus balik ke rumah.Homesick la katakan.. :D Lagipun rumah Sarah dekat je.Hanya 3 Kilometer dari sekolah..
Sebenarnya nak bagitahu satu je,,
Esokkkk...
#
#
#
#
#
#
E.X.A.M.

Korang doakan Sarah dan kawan-kawan sarah dapat result yang gempak dan dapat naikkan nama sekolah kami ke peringkat yang lebih tinggi dalam kalangan SBP..InsyaAllah.Ameen¬






Ada kawan seperti diorang memang kena spare kamera satu sorang. #GilaSelfie

Auji memang gempak.Always there for me no matter what.That's why I love her so much..She such a very good person :D
Jangan semakin besar hidung sudah bila baca ni ok..(!)
//
//

No comments:

 
sarahnmmk
©sarahnmmk