Home Tuto Stuff Owner Dash

Tuesday, December 9, 2014

Holiday

Assalamualaikum semua...
Dah lama saya tak update blog ni.Bukannya ape,maklumlah sekarang ni busy.Lagipun mana boleh bawa gadget ke asrama kan...?Korang apa khabar sekarang ni???
Sarah macam tak elok sangat la.Dapat result final exam hari yu memang la best drpd mid year punya.tapi..still lagi F.A.I.L. +MATH. Next year dah nak S.P.M. camne ni?Cuti ni sebenarnya nak masuk tuisyen tapi mak saya tak sihat so,takde pengangkutan nak pergi hantar.Nak ambil perkhidmatan home tuition,susah jugak.Haih,nampaknya kena beljar sendiri la.SPM memang mendebarkan.Korang tolong doakan Sarah erk...Insya Allah 9A+.
Boring la holiday kali ni.Nak pergi bercuti pon,mak saya tak sihat.Ada tak GA yang boleh saya sertai..?Share la kalau ada..
Sarah rasa setakat ni dulu untuk coretan kali ni.Sorry la kalau saya melalut sampai ke laut dalam post kali ni..😲✌

No comments: