Home Tuto Stuff Owner Dash

Friday, September 12, 2014

great vs dark NIGHT

Assalamualaikum semua~~Dah lama sarah xpost kan??Saya dah rindu kan blog yang ni.Maklumlah busy dengan sekolah.Lagi2 Batch Callidus 1115 Faris Petra sekarang ni banyak masalah.
Sebenarnya post kali ni Sarah nak kongsikan ngan korang jamuan kawad kaki rumah sukan sarah pada hari K.O.T yang lepas.
Sarah adalah salah satu ahlinya,memandangkan kitorang dapat nombor 1dalam acara ini,Its better yang kitorang raikan.Betul tak???
Ok,malas nak cakap banyak,korang usha gambar kat bawah ni lah yew~
Dengan KR Rumah Hussein


Wif Aiman Lex Lex

Selfie with Aiman


Kak Haziqah yang tersayang




Angin yang agak kuat









2 beautiful girl are in daa' house



























No comments: