Home Tuto Stuff Owner Dash

Friday, June 6, 2014

Night

Saja je nk post sblum tidur..Nigh everyone..InsyaAllah berjumpa lagi esok!Dont forget~Ayat kursi,Doa tidur dan mengucap!
ASSALAMUALAIKUM

Monday, June 2, 2014

Holiday!


Assalamualaikum...Korang buat apa cuti cuti nih??Saya xbuat apa2 pun..Nak gi holiday tapi pulus xcukup.Ada nak sponsor ticket tak??Hahahaha.........
BTW saya nak pesan sesuatu,please spend your time wisely dan jangan pernah bazirkan masa walaupun sesaat!
I think thats all from me..Saya nak try app blogger kat phone ni je~
Hari tu dapat result +math dan alhamdulillah fail..

#bersyukurjela
#dahberusaha
#timexamdemam
#gambarxdekaitan