Home Tuto Stuff Owner Dash

Wednesday, December 4, 2013

Segmen Ole - Ole Dari New York

Salam semua~Ok now Sarah join satu lagi GA yang gempak.GA ni laen dari yg laen sbbnya hadiah nya dari NEW YORK!excitednya klau menang kan?Korang pon kalau free tuh jom la join GA ni.Tekan jew banner yang cantek kat atas tuh.Anda akan dibawa ke blog empunya GA nih..Doakan Sarah menang la yew..Lagipun nak sampai ke NY tu lambat lagi,maklumlah baru form 3 (2013)..SPM pun 2 tahun lagi.Alang-alang ni nak mintak doa korang untuk result Sarah nanti..Tolong erk..#alamak #macamlarije Ok.,seperti yang sarah cakap nak sampai NY tu lambat lagi jadi,kalau dah ada barang dari sana pun dah bersyukur Alhamdulillah dah sambil tu kita dapat rapatkan ukhuwah sesama blogger...Jadi Sarah memang syorkan sangat korang join OK!


2 comments:

saya jualonlines said...

All the best! jom join giveaway ni pulak :)

http://sayaiday.blogspot.com/2013/12/virtualmalaysiacom-promotes-vmy-2014.html

Mastura Aziz said...

thanks join ..segmen ini terpaksa ditamatkan segera..malam ini pengumuman pemenang

http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/12/tamat-segmen-ole-ole-dari-new-york.html