Home Tuto Stuff Owner Dash

Saturday, November 23, 2013

Holiday in Tok Aman Bali Beach Resort#2

Sekarang kita sambung untuk fasa kedua~
Bangun pagi gosok gigi!♪♫
eh-eh-eh sorry sorry!Terlebih excited pulak!
Ok yang ini adalah lantai dewan kat sana!Corak yang menarik bukan?PAgi tersebut telah diadakan senaman pagi dan sebenarnya nak buat kat kawasan tepi kolam renang tapi cuaca tidak mengizinkan!So,terpaksa buat dalam dewan.Senaman tersebut diiringi dengan muzik yang memang menjadi favorite Sarah!Jadi memg sepanjang senaman tersebut tak ingat dunia la katakan♥

ni suasana selepas senaman!Semua orang beransur untuk pergi makan Pagi yang telah disediakan

Inilah pandangan dari tingkat dua

Yummy!Untuk breakfast,kami telah makan makanan yang memang lazat cthnya:Cornflakes,Sosej,Nasi air dan bnyak lagi!Air oren sebagai penghilang dahaga!




Gambar di atas adlah serba sedikit gambar permandangan yang indah di sana




salah tulis tuh!
Pada waktu petang pula,kami memasuki acara Sukaneka!Pelbagai acara yang telah diadakan seperti membawa bola pingpong dalam sudu dan tiup belon sampai pecah..My Mom telah masuk acara bawa bola pingpong dalam sudu dan jadi juara!

Sempat lagi bergambar!









Persemabahan yang telah disediakan sewaktu Barbeque dinner


Kanak-kanak yang gembira melihat persembahan

Juara persembahan pada malam terakhir!

My Mom*pakai baju purple* 

Kitorang makan di meja VIP!First time tu~

Awkward for a while#makan di tempat VIP

Malam terakhir di sini memang best giler!
Phase 3#next


No comments: