Thursday, December 20, 2012

Kira kira dah Habis

Dah nak bukak sekolah ni tak lama lagi so,amacam korang?Ready???Mai tak ready lagi sebab taknak la balik asrama..HMMh tapi nak wat camnew sbbnya Dah la PMR victim..HuHuHU..!!Sabar jewlah.Best apa dapat jumpa kengkawan kita.
Sekarang ni tengah tengok TEROKAI KOREA BERSAMA AIR ASIA..Cemburu la tengok sebab idaman dan impian MAi nak pergi bercuti kat sana.HArap harap tercapai la.Amin....
Pergi siapkan homework tu,baru gi main ok!Jangan dahulukan main kalau homework tak siap lagi~Setakat ini dululah...Nak gi sambung tengok tv jap

No comments:

 
sarahnmmk
©sarahnmmk