Home Tuto Stuff Owner Dash

Wednesday, November 21, 2012

Besyukur sangat!

Haihaihai··
Assalamualaikum····hai ary ni Mai nak citer seket.Bukan apew,lagipon boring ni pukol 2 pagi.tak tahu nak wat apeq nih!lagipom apew yang di catatkan di my hubby blog ni sesuatu yang amat bermakna buat Mai.
BEberapa hari yang telah lepas,Negeri Kelantan ada anjurkan ekspo di Istana Kubang Kerian sempena hari keputeraan sultan Kelantan yang ke 5.memang best!banyak barang peninggalan sejarah dan barang yang bermakna bagi negeri Kelantan.
MAI hampir meloncat loncat dan bersyukur sangat ke hadrat Ilahi sbb dapat tengok pedang saidina Ali RA dan sahabatnya yang lain.Alhamdulillah.Tapi apa yang paling bermakna ialah Mai berpeluang untuk melihat dan masuk replika rumah Nani kita iaitu Nabi Muhammad SAW!Mai memang bersyukur sangat.
Ya Allah,terima kasih!
*banyakkanlah selawat ke atas Nabi kita

Thursday, November 15, 2012

Dari dalam ini····

Hye semua.Dah lama Mai xpost dlm Blog.Mai memang sayang kat blog ni.So,Mai xperlukan BF sbb Blog ni bf Mai.hikhikhik
Mai nak mintak maaf kat semua orang.Terutamanya kawan~kawan Mai sejak kecil lagi.Sorry kalau ada tercakap belakang~belakang.Termengumpat,tersakit hati,terkasar bahasa,tercocok hati,kalau ada paksa paksa kew and many things more.SORRY SANGAT SANGAT!!!
Mai tahu mai ni bukannya Perfect sangat kan!Halalkan semuanya ok kan..
ok now kita go to the next session
    Wahhhhh!!!Korang nak tahu tak?Next year Mai ni PMR CANDIDATES.huhuhu····Berdebar-debar jantungku ini.oOOoooOoo..eheheh sowy sangat.leboh lebih pulak.hikhik.
    Doakan Mai dapat sTraight A's.Amin.InsyaAllah kalau berusaha.
Oh yew stkat ni la dulu.Mai nak sambong tengok Innoncent Man ni.HAHAHA.ok paipai!