Home Tuto Stuff Owner Dash

Wednesday, May 30, 2012

1st Giveaway by Nina & Kiki



GA second bulan ni~Wahh semangat Nurul nak join GA.HIhihi..Jom Join

comey kan?kalau nak join,klik jew banner yang cute tu
Syarat-syarat GA ni ialah:
1. Wajib follow blog nina dan kiki
2. Wajib like fanpage baru nina
3. Copy paste banner di atas ni di entry, sidebar blog korang dan linkkan ke blog ni
4. Buat satu entry yang bertajuk " 1st Giveaway by Nina & Kiki " dan pastekan link entry di bawah kotak komen nina atau kiki (pastikan peserta bagi link penyertaan SAHAJA)
5. Tag berapa orang dan pastikan mereka tahu
6. Like or Follow sponsor hadiah ini, ikut arahan di bawah :


1. 1 vector dari Azza
Follow - wajib
2. 5x header dari Ainul
Follow - wajib
Letak banner dekat sidebar - tiada paksaan
3. 2x blog review dari Nabila
Follow - wajib.
Like fan page - tiada paksaan.
4. 3x doodles dari Wani
Follow - wajib
 
5. 2x item dari Miss Qi Closet
Follow - wajib
Like fan page - wajib
6. Getah-getah rambut dan klip rambut dari Ziela
Follow Ziela & Sookjoo - wajib
Add facebook & facebook - Sunat
7. 3x header dari Miraa
Follow - wajib
Like fan page -wajib
8. Rm10 x3 dari Echa
Follow - wajib
Like fan page - tiada paksaan
9. 3x rm5 dari Ezie
Follow - wajib
10. 1x rings &1x earrings dari Gabriella
Like fan page - wajib
11. 1x edit blog tak full (template simple, washed denim), 2x header dari Areyin
Follow - wajib.
Like fan page - wajib
Add facebok - wajib
12. 2x animated header dari mr purple
Follow - wajib
Like fan page - wajib
13. 1x rm30 voucher dari LovebagLovebag
Follow - wajib
Like fan page - wajib
14. 1x rm30 topup (semua rangkaian) dari Lovestory313
Follow - wajib
15. 1x feather earring dari Dress Your Age
16. 1x bangle dari Dress Your Age
Like fan page - wajib
* pemenang harus buat satu blog review tentang  pagenya *
17. 5x  5% discount voucher dari De Closette
Like Fan Page - wajib
18. 1x Free Domain One Year dari Amer
Follow - wajib
Like fan page - wajib
19. 1x Flat shoes dari NMA Shop
Follow  - wajib
Like fan page - wajib
20. 1x bag dari Bags Aholic
Like fan page - wajib
21. 1x bag dari Korean Lens Shoppe Malaysia
Like fan page - wajib
Letak gambar di sidebar dan linkkan ke page - tak wajib.
Share page ni kat facebook anda ;) 

Tag:










1 comment:

Ruqaiyah Amanina said...

thanks for join. goodluck dear :)