Home Tuto Stuff Owner Dash

Wednesday, May 30, 2012

Sabah Giveaway by Sharina




click banner atas untuk join

  • Follow 2nd blog sha*Wajib
  • Like fan fage sha*Wajib 
  •           
  • letak title "Sabah Giveaway by Sharina" dan header sha di entry korang
  • jangan lupa linkkan ke blog ini
  • suka hati nak tag or tak *referral terbanyak akan dpt hadiah
  • tinggalkan link entry dan id FB
  1. Hadiah menarik

  1. 1x Gelang Mutiara
  2. 2x Gelang Manik
  3. 2x keychain dari sabah
  4. 2x Banner
  5. 10x Cursor 
  6. referral terbanyak akan dapat patung comel

1st Giveaway by Nina & Kiki



GA second bulan ni~Wahh semangat Nurul nak join GA.HIhihi..Jom Join

comey kan?kalau nak join,klik jew banner yang cute tu
Syarat-syarat GA ni ialah:
1. Wajib follow blog nina dan kiki
2. Wajib like fanpage baru nina
3. Copy paste banner di atas ni di entry, sidebar blog korang dan linkkan ke blog ni
4. Buat satu entry yang bertajuk " 1st Giveaway by Nina & Kiki " dan pastekan link entry di bawah kotak komen nina atau kiki (pastikan peserta bagi link penyertaan SAHAJA)
5. Tag berapa orang dan pastikan mereka tahu
6. Like or Follow sponsor hadiah ini, ikut arahan di bawah :


1. 1 vector dari Azza
Follow - wajib
2. 5x header dari Ainul
Follow - wajib
Letak banner dekat sidebar - tiada paksaan
3. 2x blog review dari Nabila
Follow - wajib.
Like fan page - tiada paksaan.
4. 3x doodles dari Wani
Follow - wajib
 
5. 2x item dari Miss Qi Closet
Follow - wajib
Like fan page - wajib
6. Getah-getah rambut dan klip rambut dari Ziela
Follow Ziela & Sookjoo - wajib
Add facebook & facebook - Sunat
7. 3x header dari Miraa
Follow - wajib
Like fan page -wajib
8. Rm10 x3 dari Echa
Follow - wajib
Like fan page - tiada paksaan
9. 3x rm5 dari Ezie
Follow - wajib
10. 1x rings &1x earrings dari Gabriella
Like fan page - wajib
11. 1x edit blog tak full (template simple, washed denim), 2x header dari Areyin
Follow - wajib.
Like fan page - wajib
Add facebok - wajib
12. 2x animated header dari mr purple
Follow - wajib
Like fan page - wajib
13. 1x rm30 voucher dari LovebagLovebag
Follow - wajib
Like fan page - wajib
14. 1x rm30 topup (semua rangkaian) dari Lovestory313
Follow - wajib
15. 1x feather earring dari Dress Your Age
16. 1x bangle dari Dress Your Age
Like fan page - wajib
* pemenang harus buat satu blog review tentang  pagenya *
17. 5x  5% discount voucher dari De Closette
Like Fan Page - wajib
18. 1x Free Domain One Year dari Amer
Follow - wajib
Like fan page - wajib
19. 1x Flat shoes dari NMA Shop
Follow  - wajib
Like fan page - wajib
20. 1x bag dari Bags Aholic
Like fan page - wajib
21. 1x bag dari Korean Lens Shoppe Malaysia
Like fan page - wajib
Letak gambar di sidebar dan linkkan ke page - tak wajib.
Share page ni kat facebook anda ;) 

Tag:










1st Giveaway by Syakilla Syed Alwi




Hai...dah lama tak join GA.Hadiah dia memang top tau!

Kalau nak join korang klik je banner kat atas 

syarat-syarat GA ni:
WAJIB follow blog Killa.♥WAJIB like page Killa. Klik Sini♥WAJIB follow twitter KillaKlik Sini .tp xsemua org ade twitter kan?takde,xpyah follow.. :)
♥Buatkan satu entry mengenai G.A ni,letakkan banner Killa yang cantik tu.
♥Letakkan link entry korang dekat comment G.A ni,shoutbox x akan dilayan,okay :)
♥Tag 3 orang rakan dan INFORMKAN bahawa mereka ditag.Jangan lupa!

Ok.Nurul Tag:





Friday, May 25, 2012

First Doodle sepanjang berblogging!


Wahhhh....cantiknya.Camnew la dia buat ni!Nak usha apa lagi erk? Click
Eh ade TuTo la.Nak try la...Tuto buat doodle guna Microsoft Excel
dah lama cari tuto nak buat doodle..
|
|
|
|
|
|
|
|
camnew?ok tak!

Macam-macam betul


sekarang ni gelaran yang digunakan adalah Nurul betul tak?Boleh tak kalau nak tukar?
Izin ke tak ni?saya nak nama yang sedap didengar la...Boleh tak kalau Nurul pakai gelaran ni??
|
|
|
|
|
|
|
Cik Sarah

Charlie's Angle here




Nurul Maisarah Bt. Mohd
05.07.1998
Kota Bharu,Kelantan,Malaysia
SMSTMFP
Suka Berblogging,Facebook
Love KPOP
Skype:Mai.secret98
Email:Mai98_kasman@yahoo.com.my




Berblog bukan atas sebab nak bagi semua orang tahu/popular,Nurul cuma ingin berkongsi cerita dan kisah suka duka Nurul.Harap semua orang sudi membaca luahan hati ini♥

Friday, May 18, 2012

Please make me happy



Ya Allah~engkau tabahkanlah hati hambamu ini...
Saya selalu rindu dekat dia.Tak pernah sesekali pun saya lupa tentang dia.Sebelum tidur,saya selalu tatap gambar dia.Melepaskan rindu yang amat sangat.Tapi sanggup dia buat saya macam ni?Saya harap dia dapat happy kan saya dan ubati luka saya di hati ni...Tapi?inikah balsannya?Apa lagi yang dia mahu?Telah habis semuanya yang saya boleh tunaikan permintaan dia.Faham la kedudukan saya.InsyaAllah bila saya dah semakin dewasa,saya akan membalas jasa dia yang pernah dia lakukan.Sekarang pun saya tengah cuba,memerah keringat yang amat sangat.Dah kalau tak dapat nak puaskan hati awak pun camnew kan?Saya ni Manusia Biasa jew...

Cute Fords For You

  • Sorry For Everything
  • Thanks for everything
Jika dikurnia Syuga,Akan ku tunggu di luar,Jika ditanya mengapa,Jawapannya aku menunggu engkau sampai dahulu