Saturday, April 14, 2012

Tutorial MP3 player yang cute


hoop hoop~baby i'm sorry!yeah yeaah~
eh eh!sorry sebab dah terlajak dop nyanyi sampai tak ingat dunia ^^
ada orang request nak tukar lagu~dah alang alang,baik bagi tuto ni terus betul tak?
korang tengok tak kat sidebar mai,ada tulis ni [ B Life ]...itu lagu sebenarnya~
nak buat cam,new?ok first korang pergi sini
keluar camni kan?
tekan search,pastu taip la lagu apa yang nak~
lepas tu,click.dia akan keluar macam ni kan?
 lepastu,korang bukak pulak MP3 player


 korang tekan generator dekat tepi tu
korang tukar apa yang patut~autoplay tu korang tukar jadi nombor 1~
lepas tu korang tukar general dekat category kepada colours
lepas tu,korang tukar la apa yang patut ok~
kembali kepada iron dj pulak!
korang copy link lagu tu dekat HTML embed tu!
korang copy pastu paste dekat MP3~mp3 player
faham?ok seterusnya~korang copy jew la HTML code tu~siap!
sesapa yang guna tu...komen la yew!don't steal~credit to me tau






2 comments:

RiEyNa MoHaMaD said...

dik ThaNKs YE akAk DaH AMbIk Dh nIE ThAnKS sWEeTy :)

Nurul Maisarah said...

sama-sama akak

 
sarahnmmk
©sarahnmmk