Home Tuto Stuff Owner Dash

Monday, March 12, 2012

"GuGurl GiveAway by Anis Athia"




join giveaway lagi~tapi,kali ni untuk gurlgurl jew...for guys outside~jangan jeles tau....



untuk insan yang bernama wanita,join la GA yang gempak ni...JUST CLICK THAT BANNER
GA ni adew syarat jugak tau~
  1. buat entry bertajuk "GuGurl GiveAway by Anis Athia"
  2. copy banner di atas dan letakkan dalam entry anda serta link kan banner tersebut ke entry ini (click banner then right click, copy/save image)
  3. hantar link entry anda di ruangan comment entry ini sahaja
sesapa yang tak ikot arahan no entry...
akan di batalkan penyertaan mereka automatik~

nak tengok peserta yang beribu tak?click sini

hadiahnya ialah:
-1 hadiah misteri untuk top refferal
-4 doodle girl berhijab by cik dil (blog kerana manisnya epal)
-2 gelang dari Cik Abbit-1 100% pure silk shawl
-1 jam dari Vincci
-1 jot it down notebook
-1 mini floss and 1 lipbulm from The Body Shop
-2 cotton inner (green and orange) with Sunplay, Skin Aqua BB cream and 1 scarf's pin
total harga untuk hadiah adalah RM 150 beb!
rugi tak join
tunggu ape lagi, jom sertai GuGurl GiveAway ni
GA akan terbatal secara automatik sekiranya penyertaan kurang daripada 10 orang
tarikh tamat GA : 30 APRIL 2012
pemenang akan dipilih secara random
top referral akan menerima hadiah misteri




2 comments:

Anis Athia said...

thanks sudi join ^_^

MaiSarah♥ said...

sama sama akak