Home Tuto Stuff Owner Dash

Monday, March 12, 2012

"Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah"




dah lama Mai tak join giveaway kan?tu la...readers pon mesti dah bosan kan?asyik-asyik post yang entah apa apa....tapi terima kasih la sebab sudi datang sini jugak...untuk beberapa minggu ni mai join satu giveaway ni oleh seorang gadis yang cantek molek lagi menawan bak bulan purnama iaitu WAWA ABDULLAH

Dah join!!!witwit....


stopppp...sebelum join,kita semua kena ikut peraturan peraturan yang telah ditetapkan:
  1. Semua kawan-kawan boleh join giveaway ni. Tak terhad. Dan juga terpulang kepada individu berkenaan untuk follow blog Wawa atau tidak. 
  2. Tajuk entry mestilah "Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah"
  3. Letakkan sekali gambar di atas.
  4. Kemudian, tinggalkan link u olls beserta dengan entry masing-masing di ruangan comment Kak Wawa
  5. Tarikh mula giveaway ni pada 17hb February - 15 March 2012.. 
  6. Genap 12 mlm, 15 March 2012...giveaway ni akan tutup. :)
Kalau join giveaway tentulah ada hadiah betul tak?




Pertama :
Face mask from The FaceShop Korea
Fridge Magnet Korea
Keychain Korea
Chopstick
Uncang Cute.

Kedua :
Face mask from The FaceShop Korea
Fridge Magnet Korea
Keychain Korea
Chopstick

Ketiga :
Face mask from The Etude Korea
Fridge Magnet Korea
Keychain Korea
Chopstick
 Jom kita ke segmen kenal mengenal
seorang gadis yang bernama Wawa Abdullah

Akak ni memang comeiiii..*xbodek ok*





2 comments:

shadhira said...

dhira datang dr ga yg same.. blogwalking sini..
good luck..

MaiSarah♥ said...

Tq~Good Luck too