Tuesday, March 13, 2012

" 10 Soalan 10 Jawapan "


mai dah lama tak join aktiviti GENG fiQ'Ra ni~ 

1) Dimana awak tahu kewujudan Geng fiQ'Ra?
-mai tahu dari blog Kak Mas iaitu http://fiqracake.blogspot.com/

2) Apa tujuan awak join Geng fiQ'Ra?
-mula-mula suka-suka je join sebab masa tu newbie lagi~lepas start jew aktiviti 1,terus bersemangat dan ada tujuan join geng ni~Admin memang baik sangat.mai memang hormat admin yang memang baik dan cool!Mai join group ni sebab mai nak tambah family~GF ni cam family bagi  Mai.Mai harap ikatan kita semakin rapat.

3) Apa nama sebenar awak? (jangan la tipu2. elok2 mak ayah bagi nama kan?)
-Parents mai bagi mai nama Nurul Maisarah BT. Mohd Kasman~
hope korang panggil maisarah sekarang :D

4) Berapa umur awak tahun 2012 ni? (jujur je. buat apa nak malu)
-Tahun 2012----♥ 14 tahun

5) Apakah cita2 awak selama awak hidup?
-mai nak jadi seorang doktor dan penyanyi

6) Andai awak di fitnah sampai di heret ke penjara + hukum gantung, apa tindakan yg awak akan buat?
-mai takkan buat apa-apa selain itu,mai akan redha dan memohon pada Yang Maha Esa agar ditabahkan hati dan tunjukkan apa yang benar dan apa yang salah.

7) Awak percaya tak rakan di alam maya?
-Tak percaya sangat~

8) Awak suka cabaran tak? kalau ya, contoh cabarannya?
-Mai suka sangat cabaran ~~~> Dijauhkan daripada keluarga(mai mudah homesick)ini dapat menguatkan semangat mai...

9) Awak makan sehari berapa kali?
-3 kali sehari

10) Andai kata, ajal awak sudah makin hampir, 5 perkara yang awak akan buat sebelum awak meninggal dunia?

  1. nak gembirakan keluarga terutama ibu bapa
  2. nak bawak keluarga bercuti di luar negara
  3. nak buat haji
  4. nak minta maaf dengan semua orang
  5. nak buat semua yang disuruh oleh Allah S.W.T. dan tinggal yang dilarangNya
semuanya luahan dari hati maisarah sendiri~ :')



No comments:

 
sarahnmmk
©sarahnmmk