Home Tuto Stuff Owner Dash

Saturday, January 21, 2012

Link Membesar



Kali ni mai nak buat tuto LINK MEMBESAR.Kalau korang sentuh link,dia akan jadi besar.

1.Dashboard > Design > Edit HTML
2.Tekan F3 atau CTRL+F pastu cari kod ni:



a:hover {
kalau korang tak jumpa kod tu,korang cari kod ni:
]]></b:skin> 
Patu korang paste kod ni:
a:hover {
font-size: 22px;
font-weight: bold;
text-decoration: none;

korang boleh tukar ikot suka hati korang nombor tu....

then preview,kalau jadi save la.
Kalau jadi bagitahu tau☺

2 comments:

Fazi Isma said...

kalau xjumpa kod tu cmne ek??

miss secret98 said...

dah change dah..tengok la