Friday, January 20, 2012

Aku bersyukur sangat!

Hye semua...Eh rasa lain la pulak bila bukak blog ni.Korang rasa apa yang berbeza?
Tadaaaaa......Amacam skang?ok tak blog Mai?
Mai dah cari serata dunia nak edit blog sendiri.Mai tahu blog Ma xdew la secantek mana.Takdew la cantik cam blog korang kan?Tapi,Mai dah cukup bangga sangat-sangat...
Mai nak ucapkan thanks sesangat to Kemetot Chomel sebab buat tutorial yang sangat berguna untuk syew...
Saya akan try buat tutorial jugak nnty...kalau nak tempah edit blog(free)
hubung saya di facebook♥
Saya nak sangat kongsi apew yang dipelajari ngan awak semua...♥





3 comments:

NiaLidia. said...

cantikkkkkkkkkkkkk hehe

nasha sanza said...

comelnya blog.akak suka..pink tu:P

buzz_ziela said...

wahh..cantik nye :)
pandai buat. tringin nk guna template design tpi mls nk edit2. hihi~
done follow sni *suka follow org*

 
sarahnmmk
©sarahnmmk