Home Tuto Stuff Owner Dash

Thursday, December 8, 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay



wowwww!!!!tak lena nak tidur bila tengok GA yang satu ni...GA kali ni dianjurkan oleh Nisa Kay.

tekan la this banner...
firts time tengok GA ni,memang riuh la satu rumah sebab nak sangat join...hihihi...tambah-tambah lagi bila tengok senarai hadiah memang terlopong terus mulut.tak boleh nak tutup dah sebab excited!mai nak korang join la GA ni sebab kalau Allah SWT izinkan,korang boleh menang.senang-senang mai nak cakap yang GA ni tak patut dilepaskan.ooopppppssss....stop kat situ.korang kena follow the rules dulu...hihihihihi

SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM :
  • Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
  • Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  • Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  • Pemenang akan dipilih secara random.
    WAJIB patuhi semua syarat.

    lepas korang semua ikut syarat tu,korang tengok pulak cara nak join GA ni...


    BAGAIMANA MENYERTAI ??

    1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

    2. Letak banner giveaway dalam entry korang. Memandangkan blog ni disable right-click, korang pergi  COPY BANNER TU KAT SINI.
    3. Letak link sponsors dalam entry korang. Memandangkan blog ni disable right-click, untuk copy link kat bawah, korang perlu select link-link kat bawah dan tekan Ctrl + C


3 comments:

Intan Wandalaara said...

Hi.. Jom Join Giveaway sulung kak lily.. hadiah menarik ;)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2011/12/1st-giveaway-lily-butterfly-by-miss.html

Original CikTeddy said...

rmainya join GA ni..





jom singgah cik :)

yana lyana said...

good luck, awak..
salam singgah :)