Home Tuto Stuff Owner Dash

Friday, December 30, 2011

Tagline Blog Aku CUN




Sapew Nak Join,Klik this Banner♥


Dah masok aktiviti ke-6 la...
Korang nak tengok Aktiviti-5 tak?Klik Sini
Sapew Nak daftar Geng fiQ'Ra?Tekan Sini
Best tau join geng fiQ'Ra...



Wajib Ada Ni☺

OK tagline untuk blog NM ialah
|
|
|
|
Blogging Is Sharing And Sharing Is Caring
NM pilih tagline sebab blogging ialah tempat yang boleh menjadi sebahagian hidup kita.Blog boleh menjadi diari kita yang paling setia dan pengubat hati kita yang lara☺Supa la ngan NM.
Kalau kita pendam jew apa yang dirasai,memang betol la yang kita akan mengalami tekanan emosi,kita tak boleh luahkan something tu kepada seseorang sebab kita malu nak luahkan.Ada yang cakap,kalau luahkan di blog,xdew sapa faham sebab tak tengok feeling kita.Sebenarnya,di blog pon boleh faham sebab dari seni tulis-tulis kita....♥Berkongsi boleh menambahkan ketenangan dalam hidup kita.Sebab tu kita panggil Sharing is Caring☺

Kak Mas suroh memilih hadiah...
ok NM pilih kategori 1


- coach keychain (RM90) by 
Boutique Pisces
- syria ombak rindu (RM48) by 
E Shop House
-  shawl (RM20) by 
Ana Adni Collection
- sehelai pashmina (RM19) by 
Haz Hijab Collections
- tudung by 
Miss Ladyanna Shop
- shawl by 
Shawl Ayu Cinta
- perfume by 
Ana Amalina
*jom mengelike sponsor2...Hadiahnya meletop gitu! 

6 comments:

anamizu kaito said...

hai sarah.. cik ana ziarah geng fiqra.. wahh sharing is caring kan?? err kalo menang nti bleh la share hadiah dgn cik ana tau..hehe





luv,
cik ana

kasman mahkota dewa said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nur Atikah said...

sharing is caring ^^ good luck.

fiQ'Ra said...

Blogging Is Sharing And Sharing Is Caring.. nice dear.. gud luck tau ;)



admin,
GENG fiQ'Ra♥

miss secret98 said...

@fiQ'Ra Rasa epy pulak bila Kak Mas sendiri komen♥

nuha zahari said...

hey, nuha dah tukar link baru. harap dapat follow balik. thankyouu :)
duniacheriteranuha <-- lama

jejariberjiwa <-- baru :)