Home Tuto Stuff Owner Dash

Tuesday, December 6, 2011

SEGMEN : KENANGAN MANIS KORANG


ok this time mai nak join segmen ni...ok for me,kenangan manis mai ialah masa boleh bersama family mai.for you guys information,mai ni kan sekolah berasrama penuh,so of course la berjauhan ngan family.kalau kat sekolah kita just ada friend,senior and guru jew sebagai penawar luka.but,untuk mai mereka tak faham perasaan kita sebab parents tahu kisah hidup kita dari kita kecil lagi.mereka kenal kita sepenuhnya...so,bila cuti ni mai happy sangat.
when my parents ketawa,mai takkan lupa saat itu.mai ingat lagi masa mai dapat 5A dalam upsr and masa mai dapat masuk SBP,parents mai happy sangat!kenangan itu mai takkan lupa forever!walaupun mai taksuka masuk SBP,mai tak sanggup nak cakap 'tidak' sebab takut mai sedih!!!i love my parents!!!♥♥♥


3 comments:

Shafiqah said...

thanks sebab join segmen saya :)

nice memory :)

miss secret98 said...

tq

9n0L4 said...

comel je mai ni. sejuk perut mak ngandunggg. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2011/12/segmen-kenangan-manis-korang.html