Home Tuto Stuff Owner Dash

Monday, December 5, 2011

saya ingin selalu bersama awak :'(


hhhmmm...ary ni mai nak jiwang sikit.mai dah lama tak update.bukan malas tapi,mai sedih.mai nak sangat tengok dia...Si Dia amat bermakna bagi mai.bukan boyfriend,tapi idola mai.KPOP IDOL...macam yang awak semua tahu,3.12.2011 adalah tarikh bahawa MO.A telah diadakan di Kuala Lumpur.Mai nak gi sangat sangat sebab ni jew peluang Mai untuk tengok artis kesayangan ramai.bukan sebab apa,mai ni pelajar sekolah berasrama penuh and sekali sebulan mai baru balik rumah.itu pun xconfirm agy.kadang2 sekali dalam masa dua bulan.Harap2 SUJU akan buat Super Show 4 bulan 12 ni jugak.Mesty korang fikir ala,lain kali boleh pergi lagi.actually mai tak kisah pon artis lain,mai kisah yang super junior punya konsert.next year maybe diorang xleh buat show dah sbb beberapa ahli mereka akn masok khidmat negara for several years.memang sedih la....

2 comments:

fiQ'Ra said...

Salam geng fiQ’Ra yang kak mas kasihi ◕‿◕
Kad blogger yang baru sudah siap..
Boleh ambil dekat sini eh ◕‿◕

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.296356087072066.70219.257419187632423&type=3

miss secret98 said...

@fiQ'Ra tq kak mas...ni yg sayang kak mas ni♥