Home Tuto Stuff Owner Dash

Sunday, December 25, 2011

Perlu ke???




haishhhh....marah ni marah!Memang geram la kalau tabiat kalau camni!


Saket aty betol kalau perangai macam ni.Eh..Korang tahu tak NM ni memang marah sangat ni!Kita sebagai blogger,mesti la nak follower banyak dalam masa yang singkat kan.Apa yang kita nak biar blog kita popular,banyak follower dan banyak lagi...Tapi korang tahu tak,nak follow orang ni bukannya senang tahu tak....#Eh apa susahnya?I follow you,You follow me back betol x?Pastu susah apenyew,tekan ajew button follow kat situ,pastu siap la.*Cam tu ke?Orang yang nak follow kita ni tengok pada entry kita,blog kita ni kemas atau berat blog!Tahu tak....Kalau berat sangat sampai lambat loading,memang confirm orang naik bengang pastu bawak cursor pergi putang X...Niat nak follow dah terbantut kat situ....

Satu lagi button Follow yang tak letak blog ID♥Dia suroh owang follow dia,Tapi button follow tak jadi,Ape lah....Pastu bila orang tak follow,mula nak marah!#Yew la mana tak marahnya!Dah kitorang maen you hit me,i hit your back...Bila saya dah follow,dia taknak follow!Diorang tipu saya la!Geram nya...*Itulah alasan mereka.Pernah terjadi kat NM...Dia suroh owang hit dia tapy,button folloow xjadi...Dah la guna blog lambat loading♥NM nak sabar lagi tau☺☺☺Ok sesapa yang pernah main permainan #you hit me,I hit you back! , tolong lah jangan nak paksa orang follow kita la,kalau orang tak follow kita,maksudnya,blog kita ada masalah...Tahu tak☻

Dalam marah-marah ni,korang leh tak click click sini!TQ...

2 comments:

hunny bunny said...

huhu..sabar2..jgn marah yer NM..
normal lar tuh..lau owg ta follow blek myb diowg pnyer BB(b.band) demam or tuan pnye BB yg dmam..; p

miss secret98 said...

@hunny bunny buakn happen to me tpy,bila tgk kat FB diorang post,kawan2 ckp...