Home Tuto Stuff Owner Dash

Tuesday, December 6, 2011

Giveaway From Korea & Sydney






tekan la...

♥tadi mai jalan-jalan cari blog comel,pastu mai tertarik la dekat satu blog ni...pastu mai terbaca GA yang dianjurkan..Mai excited la..actually bila baca jew entry diew,Mai terus nak join..But Good Luck la for your SPM...


Syarat-syarat giveaway;
1. Buat satu entri dengan tajuk di atas, letak banner comel tu & link-kan ke entri ini.
2. Kalau nak tag kawan, anda sangat dialu-alukan untuk berbuat demikian. Kalau tak nak pun takpe, tak tolak markah pun. (:
3. Kalau korang nak follow blog ini, dipersilakan. Kalau tak nak follow pun takpe, still tak tolak markah (:
4. Hantar link ke entri anda di ruangan komen entri ini sebelum 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.
Tag:
 Aida
Nanie
Kak Ain

2 comments:

ryn said...

ryn nak promo blog korang nie!! jom join!!!http://gadisbibirseksi.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-follower-ryn.html

miss secret98 said...

ok