Tuesday, December 6, 2011

INTRO PLEASE





hmm nak join game ni lah...
- bagi number blogger card kamu ( ada di album blogger card )
A06fiQ'Ra07
- bagitahu nama penuh dan nama samaran
♥nama penuh saya ialah Nurul Maisarah Bt. Mohd Kasman
♥nama samaran saya ialah Mai
- umur kamu
13 tahun baru(2011)
- tarikh lahir kamu ( nak tau jugak ! ) hehe
5 Julai 1998
- kamu orang negeri mana?
Kelantan
- asal kamu dari keturunan ape?
Melayu jew...
- masih belajar? dimana? course?
still study kat sekolah menengah!Sekolah Menengah Sains Tengku Muhammad Faris Petra
- sudah bekerja? dimana?
belum kerja lagi
- impian kamu yang belum tercapai?
nak dapat straight A dalam exam...
- harapan kamu dalam GENG fiQ'Ra ?

saya harap dapat ramai kawan dan boleh gembira bersama-sama...and dapat bersama-sama menyelesaikan masalah yang dihadapi oleh setiap insan yang menyertai GENG fiQ'Ra boleh diselesaikan dan dirasai bersama...






6 comments:

Syieda™ said...

salam kenalan dari syieda GENG fiQ'Ra..jom jejalan ke blog syieda pulak..@_@

http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/intro-please.html

Miss Nadya said...

hye,nad melawat geng Fiq'ra nih..^_*

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/intro-please.html

NazuerahAzhar said...

Jenguk GENG fiQ'Ra.
insya'Allah. impian akan tercapai dgn usaha.

Jom Kenal Nazuerah pulak.
http://sempoi9.blogspot.com/2011/12/intro-please.html

ira shera said...

ukhwah fillah :) form 1 yek

miss secret98 said...

yup

zahidahwahid said...

salam kenal dari geng fiq'ra...

ouch!! ada gambar jiyeon >.<


jom komen, dapat dress percuma..
http://www.zahidahwahid.com/2011/11/3332/

 
sarahnmmk
©sarahnmmk