Home Tuto Stuff Owner Dash

Tuesday, December 6, 2011

Contest | I Love My Blog


actually mai bosan sangat malam ni,so mai search blog.tiba tiba mai terjumpa blog yang romantik ni...dia anjurkan contest yang amat menarik..
ianya tentang napa kita sayang blog kita..korang nak join?klik sini..

actually,mai sayang sangat blog mai ni sebab mai dapat luahkan perasaan mai ni tanpa menyakitkan hati seseorang insan yang mulia.blog mai ni macam sebahagian dari hidup mai sebab bila mai sedih,gembira atau marah,blog mai selalu menjadi tempat mai meluahkan segala-galanya...mai dapat lepaskan semuanya!bila ada orang tak suka dengan blog mai,mungkin nanti blog mai akan diblock atau tak ada follower,dia yang terima padah!tapi,mai tak terima pun.bagi mai,blog ni bukan untuk kita dapat banyak follower,blog ni untuk menjadi diari hidup kita.menjadi hati kita yang kedua..kalau ada apa2 yang yang terjadi kat blog,kena block kew?follower sikit ke?blog mai always bagi mai post entry...klau kena block,mai boleh buat blog baru tapi,blog mai yang kena block itu menanggung semuanya!itulah kenapa mai sayang blog mai sangat2..TQ BLOG>>>>♥


2 comments:

PeJuAnG CinTa said...

amboi .. blog romantik ?? hehehe

miss secret98 said...

hihihi...malunya..