Home Tuto Stuff Owner Dash

Wednesday, December 21, 2011

Batch 1115 1 Lambda is the best♥


Actually NM rindu sesangat kawan-kawan masa Form 1 dulu♥Tak sabar nak jumpa diorang nanti bukak sekolah.But at the same time,NM tak nak la balik kat asrama...Tak Best...Korang nak kenal tak kekawan yang NM sayang???
ni la kawan-kawan NM yang disayangi♥


Saya memang sayang diorang*yang pompuan jew sayang...yang lain tu kawan jew k...*Harap-harap diorang terus maju ok!



2 comments:

NiaLidia. said...

akk takpernah duduk asrama lagi. best tk?

miss secret98 said...

@NiaLidia. best tu best sbb adew rakan ramai...tpy,bagi batch kami,ianya menyeksakan sbb homesick,letih xcukop tidor dn macam macm