Saturday, November 26, 2011

maseh ngantuk...


haihhh..apew la nak jadi ngan mai ny...npew?korang nak tahu kew ape yg terjadi?ni...semalam tergerak la hati ni nak tidur dalam bilik parents..satu family tidor together!best...so,semalam tengah la dengar lagu.memang tabiat mai dah dengar lagu masa tidur.pastu adeq n kakak mai xtidor lagi sebab tengok tv.nmpk best jew citerrr..so,tengok la jugak.citerr tu best la jugak!action gender...mai ny mmg layan citerrr action ny hihihihi...tengah asyik tengok,tak perasan pukul berapa.so,on la phone!cuba korang teka dah kol bapew?
dah kol 1.40 a.m. korang cuba la bayangkan bukan maen terkejutnya mai ny tgk jam.bukan sebb apew,mai dah janji nk bangun awal esok.maklumlah ny kan cuti,so mesti selalu bangun lambat.mai pon rasa cam dah ngantok sangat.mai pon tutuplah mata tapi,bila dengar jew cerita tu terus celik balik!haihhh...camnew la nk tidor nnty?pastu mai pon pasang lagu.mai guna earfon.msew layan lagu tu,terlelaplah juga akhirnya.dibuai mimpi yang indah(xingat sebenarnya mimpi apew hihihihi)
pastu tady mai terjaga.mai ingatkan dah pukul 8 atau 9,sebab lepas solat subuh tidur balik sebab ngantuk.mai pun kalut la.bukan apew sebab nak update blog jew nak bangun awal tu...mai pon on kom and tv...adik-adik mai and kakak mai tidor agy...maklumlah tidor lambat kan.
haaaaa...tu la kisah nyew.so,kesimpulannya mai ngantok lagi la ni sbb semalam boleh tidor 7 jam jew!kawan mai kata tidor la petang ke,sekarang kew,tapy mai adew masalh.masalah pertama ialah mai ny buka jenis yang boleh tidor petang atau pagi masew semua orag berjaga.second,sebab adew ahli keluarga sebelah ibu nak khahwin.so,kena gi tolong diorang.ibu mai xcakap nak gi kol bapew.tu la takot nyew bile tidur nnty diorang tinggal...mai ni jenis yang xsuka keluar.suka dop umah atau shopping jew...hihihihi

No comments:

 
sarahnmmk
©sarahnmmk